Släktforskarhjälp på distans

Hallands Släktforskarförening inleder nu släktforskarhjälp på distans. Hjälpen är öppen för alla medlemmar och vänder sig till alla som vill ha hjälp med till exempel tolkning av handskrifter, hitta anor/släktingar som verkar omöjliga att hitta. Hitta bouppteckningar, soldater och båtsmän med mera. Om du känner att du behöver hjälp tveka inte att anmäla dig till släktforskarhjälpen.

Vi erbjuder släktforskarhjälp måndagar varannan vecka (udda veckor). Om du bara vill vara med och lyssna och se är du också välkommen.

Anmälan ska innehålla namn, e-postadress och telefonnummer. Har du ett speciellt problem som du vill ha hjälp med, bifoga en beskrivning så kan vi förbereda oss. Hjälpen bedrivs på distans med videoverktyget ZOOM. En länk kommer att skickas till de som anmält sig med en handledning i god tid före hjälptillfället.
Vi vill ha anmälan senast torsdag kl 12.00 före aktuellt datum. Detta för att våra handledare ska få möjlighet att kunna förbereda sig på bästa sätt.
Anmälan skickas till info@hallandsslaktforskare.se

OBS! Släktforskarhjälpen på distans från Halmstad kommer att upphöra i och med att vi öppnar upp i föreningslokalen igen från och med september 2021. Sista digitala släktforskarhjälpen från Halmstad är den 30 augusti 2021.

Släktforskarhjälp på distans från Varberg

Från Varberg fortsätter vi att erbjuda släktforskarhjälp på distans. Vi erbjuder även hjälp med dataprogrammet Disgen.
Kontakta Gunnar Bengtsson e-post: guben44@gmail.com.