Vilken j…a smäll!

Som ett pistolskott small det när utställarna började strömma in i Halmstad Arena. Det var jubileumsmässans första dag och de som ännu var lite sömndruckna vaknade till direkt. En av säckakärrorna fick punka när ett däck exploderade. Något sådant hade aldrig inträffat förr. Resten av dagen blev inte lika dramatisk. Besökarna anlände i en jämn ström, utställarna erbjöd varor och tjänster med mässpriser och föreläsarna lockade många åhörare.
Mikael Jacobsson, en av de första besökarna, fick med sig det numret av Hallandsfarares Information där Klas-Göran Stehn skrivit om sin morfars mor. Mikael är syssling med Klas-Göran och fick därmed direkt en färdig antavla.
En alltigenom bra början på Hallands Släktforskarförenings jubileumsmässa, som fortsätter imorgon.
Elisabeth Fagerberg