Ingen blev lottlös!

Eva Bergsten, Bodil Jonasson, Bibi Svensson, Evelyn Hardenmark, Ida Nolke och Bertil Petersson är några av dem som idag belönades för att ha tecknat sig för nya engagemang i Hallands Släktforskarförening. Varsin Sverigelott med chans att vinna 50 miljoner kronor delades ut under en trevlig eftermiddag med gofika i föreningslokalen. Om det blev några vinster på lotterna har vi tyvärr ingen kännedom om.
Erik Andersen, Reine Axelsson, Jan Johansson och Johanna Larsson har också tagit emot varsin lott men de hade tyvärr ingen möjlighet att närvara vid lottutdelningen i föreningslokalen.
Läs mer i det kommande numret av Hallandsfarares Information.
En förening behöver alltid fylla på med ideellt engagemang från medlemmarna – stora som små åtaganden uppskattas. Kan du tänka dig att hjälpa till med något? Kontakta Gun på kansliet, telefon 035-12 82 72 eller e-post info@hallandsslaktforskare.se