En hälsning från Håkan i Glommen

Det kom ett mail till kansliet med tänkvärda ord som vi tycker att fler ska få ta del av.


Bild av ett vitt kuvert med en röd ring med siffran 1 i.

Tjena HK i Halmstad.

Jag tänker faktiskt upprepa mig och på det viset visa min uppskattning för vad en liten klick gör för alla oss medlemmar i HSF.

Jag vill nog påstå att allt för många av oss kanske INTE inser hur många vakna timmar ett antal medlemmar i HSF lägger ner rent ideellt för att göra det enkelt för alla oss medlemmar. Fortfarande anser jag att medlemsavgiften är alldeles för låg jämfört med vad vi får per krona.

Tyvärr så var vi inte så många som deltog i Lars-Gunnars information idag (2022-03-09) – den var mycket bra. Själv så är jag fullt medveten om att jag är en av dom som verkligen utnyttjar den lilla klickens jättejobb och gladeligen betalar en summa per år som är betydligt lägre än vad en flaska god sprit kostar på systemet eller vad en ganska liten slurk bensin kostar ( tack vare bl.a. Putin ). Gnälla kan vi om hur låg/dålig pensionen är men en flaska gott vin, ett restaurangbesök, spela golf, byta bil, mobilabonnemang eller resor unnar vi oss utan prut.

Lär er uppskatta det denna ”klicken” gör – dom är värda det!!

Hälsningar

Håkan