Från pärm till pärm

Så hoppas vi förstås att du läser Hallandsfarares Information när den dimper ner i din brevlåda, antingen fysiskt eller digitalt, och det dröjer inte länge till nästa gång!

Den här gången är innehållet lite annorlunda. Ett helt uppslag behövdes för att få plats med alla de lockande arrangemangen som Hallands Släktforskarförening anordnar för att fira vårt 40-årsjubileum. Och det kommer mer i nästa nummer. Den här gången är det de lokala arrangemangen som vi presenterar. Nästa gång frestar vi även med ett lockande utbud i Halmstad Arena 1–2 oktober.

På ett annat uppslag erbjuder vi olika föreningsuppdrag att engagera sig i. Läs och begrunda – ett föreningsengagemang ger så mycket, både socialt och kunskapsmässigt. Kom med i vår släktforskarfamilj! Dessutom ligger det Sverigelotter och väntar på de tio första som anmäler sig.

Självklart innehåller marsnumret även intressanta artiklar, boktips och mycket annat läsvärt för oss släktforskare. Läs och njut!

Du vet väl att alla nummer av Hallandsfarares Information finns att läsa i Medlemsportalen i god tid innan pappersversionen skickas ut.