Digitala släktforskardagar

I år var Släktforskardagarna inte som vanligt, det har nog ingen missat. Var och en kunde sitta på sin kammare och därifrån ta del av det smörgåsbord med släktforskaraktiviteter som serverades från olika håll ute i landet.
Hallands Släktforskarförening var bemannad i föreningslokalen i Halmstad, där Per Lundqvist och Bengt Everås höll i de digitala trådarna under hela helgen, tillsammans med Hans Lindmark och Gun Bergenfelz. Besökande hade möjlighet att via zoom titta in, ställa frågor och få information. Vid i förväg bestämda tidpunkter deltog även våra föreläsare, antingen fysiskt eller digitalt från olika håll i världen, för att svara på eventuella frågor om sina föredrag.
Om du ännu inte har sett våra föredrag så har du möjlighet ett tag till. De kommer att ligga kvar till och med den 14 november.
Här hittar du länkarna till våra föredrag
Teknik i all ära, det har både för- och nackdelar, men många hoppas nog ändå på att nästa års Släktforskardagar blir lite mer som vanligt.
Här bjuder vi på ett litet bildcollage hur det såg ut i Halmstad under helgen.
Elisabeth Fagerberg