Skapa inlogg till Medlemsportalen

Att ansöka om inlogg och bli användare i Medlemsportalen kostar inget! Det är Din medlemsförmån.

Som medlem i Hallands Släktforskarförening får du möjlighet att bli användare i Medlemsportalen och på så sätt utnyttja hela Medlemsportalen  och all information på Församlingssidorna. En medlemsförmån som tillsammans rymmer cirka en miljon halländska uppgifter som du kan ha mycket hjälp av i din släktforskning. Detta är en fantastisk forskarhjälp som omfattar det mesta av det som vår förening producerat av forskarhjälp och intressanta böcker.

För att utnyttja din medlemsförmån behöver du ett inlogg till Medlemsportalen.

Du ansöker om inlogg på sidan Bli användare i Medlemsportalen
Där fyller du i fälten Användarnamn*, Förnamn*Efternamn* och E-post*.
Sedan hittar du själv på ett Lösenord* som ska innehålla minst åtta tecken med både stora och små bokstäver och någon siffra. Klicka i rutan “Jag är inte en robot” och till sist på “Skicka”.
Glöm inte att notera dina användaruppgifter!

Känner du dig osäker på hur man ska fylla i sina uppgifter och behöver vägledning så har vi gjort en liten film om hur man går till väga. Till filmen om hur man blir användare i Medlemsportalen

Vad händer sedan?

När du fyllt i formuläret och tryckt på ”Skicka” sker en kontroll av ditt medlemskap i föreningen. Det görs manuellt från kansliet så det kan ta någon dag, men oftast går det betydligt snabbare. Du får då ett svarsmail att du är godkänd som användare.

Efter att du blivit godkänd som användare kan du logga in i Medlemsportalen.

När du ska logga in fyller du i dina noterade användaruppgifter och klickar i rutan ”Jag är inte en robot”. Vill du inte logga in varje gång kan du klicka i rutan ”Håll mig inloggad”. Sedan klickar du på ”Logga in i Medlemsportalen”.
Sidan med inlogg heter Logga in i Medlemsportalen.
Denna sida når du från alla sidor på Medlemsportalen, längst upp i menyn!

GRATTIS! Nu har du tillgång till allt innehåll på Medlemsportalen och Församlingssidorna och kan börja söka bland cirka en miljon halländska uppgifter – en Medlemsförmån.

  • Börja med att söka brett, dvs fyll inte i för många sökfält direkt.
  • Får du många träffar kan du fylla i fler sökfält efterhand.
  • Tänk på att alla uppgifter är avskrifter, dubbelkolla alltid uppgifterna mot originalkällan.

Frågor? Kontakta kansliet info@hallandsslaktforskare.se eller 035-12 82 72.

Lycka till!