Skapa inlogg och Bli användare i Medlemsportalen
– en Medlemsförmån –

Som medlem i Hallands Släktforskarförening har du möjlighet att bli användare i Medlemsportalen och på så sätt utnyttja hela Medlemsportalen  och all information på Församlingssidorna. En medlemsförmån som tillsammans rymmer cirka en miljon halländska uppgifter som du kan ha mycket hjälp av i din släktforskning. Detta är en fantastisk forskarhjälp som omfattar det mesta av det som vår förening producerat av forskarhjälp och intressanta böcker.
För att utnyttja din medlemsförmån behöver du ha ett inlogg till Medlemsportalen.
Detta inlogg skapar du själv!

Gör så här:
På sidan Bli användare i Medlemsportalen fyller du i uppgifter för att bli användare och kunna logga in i Medlemsportalen.

Du hittar på ett Användarnamn* fyller i Förnamn*, Efternamn* och E-post* sedan hittar du själv på ett Lösenord*. Lösenordet ska innehålla minst åtta tecken, innehålla både stora och små bokstäver och någon siffra.

Glöm inte att notera dina användaruppgifter!

Klicka sedan i rutan ”Jag är inte en robot” och till sist på knappen ”Bli användare i Medlemsportalen”.

Är du osäker på hur man ska fylla i sina uppgifter för att bli användare i Medlemsportalen och vill ha vägledning så har vi gjort en liten film om hur man går till väga.
Till filmen om hur man blir användare i Medlemsportalen

När du fyllt i formuläret och tryckt på ”Bli användare i Medlemsportalen” skickas dina uppgifter till oss och det sker en kontroll av ditt medlemskap i föreningen. Det görs manuellt från kansliet så det kan ta någon dag, men oftast går det betydligt snabbare. Du får då ett svarsmail att du är godkänd som användare.

Nästa gång du går till Medlemsportalen klickar du istället på ”Logga in i Medlemsportalen”. Fyll i dina användaruppgifter och klicka i rutan ”Jag är inte en robot”. Vill du inte logga in varje gång kan du klicka i rutan ”Håll mig inloggad”. På nästa sida klickar du igen på ”Logga in”.

GRATTIS! Nu har du tillgång till allt innehåll på Medlemsportalen och Församlingssidorna och kan börja söka bland cirka en miljon halländska uppgifter – en Medlemsförmån. Tänk på att börja söka brett, dvs fyll inte i för många sökfält direkt. Får du många träffar kan du fylla i fler sökfält efterhand.

Tänk på att alla uppgifter är avskrifter, dubbelkolla alltid uppgifterna mot originalkällan.

Frågor? Kontakta kansliet info@hallandsslaktforskare.se eller 035-12 82 72.

Lycka till!