Nytt på Medlemsportalen och församlingssidorna

Innehållet i både Medlemsportalen och församlingssidorna fylls på oavbrutet. Missa inte nyheterna! Här är den senaste informationen men det finns mycket mer…

Nytt i vänster spalt – unikt för församlingen

Fjärås, Getinge och Spannarp är tre församlingar som ges en mer utförlig presentation på vår sida “Halländska socknar – en sockenpresentation”, där sedan tidigare Harplinge, Vapnö, Fagered, Älvsåker, Långaryd, Veinge, Snöstorp, Skällinge och Östra Karup finns målande beskrivna.

Nytt i höger spalt – för alla församlingar

Riksarkivet – Sidregister mantalslängder i Halland

På samtliga församlingssidor finns nu länk till två nyttiga register på Riksarkivet. Det är “By- och gårdsnamn”, ett register som visar på vilka sidor ett by- eller gårdsnamn förekommer i husförhörslängden. Samt “Sockenkataloger” ett register där man hittar en specifik by eller gård. För att kunna söka på Riksarkivet krävs ett kostnadsfritt användarkonto

Nytt på Medlemsportalen och församlingssidorna