Vår nya webbtjänst Hallands Befolkning

Hallands befolkning

Digitalt sökbara avskrifter av kyrkoböckerna i Halland,

födda, vigda och döda från 1600-talet till 1900-talet.

Besök sidan.

logga släktforskardagarna FINAL RGB

Förmånligare klippkort

2014-08-19

Som en följd av de synpunkter som framförts beträffande klippkortet för bokning av dator i föreningslokalen, samt att det inbringat lägre intäkter än be­räknat, beslutade styrelsen den 7 augusti att införa vissa förändringar.

Klippkort

Beträffande klippkortet gäller följande fr  o m 1 september:
Klippkortet kommer att kosta 100 kronor och gälla 5 gånger. 6:e gången blir gratis.

ArskortÅrskort

Ett årskort införs. Pris 400 kronor. Kortet kan köpas när som helst på året. Vår kanslist kommer att föra noggranna anteckningar om vem som köpt årskort och när det köptes (för den händelse man skulle tappa bort det). Årskortet berättigar inne­havaren till bokning av ett pass/gång, men om någon dator står ledig därutöver, är det fritt fram att använda den. Årskortet är personligt och kan inte överlåtas. Det uppvisas för måndagsvärd.

Enstaka pass

Även fortsättningsvis kommer man naturligtvis att kunna köpa ett pass per gång, pris 20 kronor.

Välkommen att kontakta vår kanslist Gun Bergenfelz för bokning av dator, tfn 035-12 82 72 eller e-post

Föreningslokalen

Ni får tillgång till föreningens litteratur, uppslagsverk och förteckningar över källmaterial, avskrifter och mycket annat som finns samlat i föreningslokalen på öster i Halmstad.

slaktforskarkontor

Besöks- och postadress:

Ryttarevägen 4

302 62 Halmstad

För information om öppettider i föreningslokalen, se även kalendern!

Vägbeskrivning:

Föreningens lokal ligger vid Laholmsvägen, södra infarten till Halmstad i det hus som tidigare var ambulansstation på Vilhelmsfält.

Kommer ni norrifrån på E6, väg 25 Växjövägen eller väg 26 Nissastigen. Kör söderut på E6 till avfart nr 43! När ni kört av avfarten, tag till vänster in på Laholmsvägen. Kör till första trafikljuset tag vänster mot Vilhelmsfält och Hagön in på Ryttarevägen. Lokalen ligger efter ca 150 meter på höger sida.

Kommer ni söderifrån på E6 Kör till avfart 43, håll till höger på avfarten mot Tylösand och centrum och följ dessa skyltar till höger in på Laholmsvägen, kör vidare över motorvägen. Kör till andra trafikljuset på Laholmsvägen tag vänster mot Vilhelmsfält och Hagön in på Ryttarevägen. Lokalen ligger efter ca 150 meter på höger sida.